PRIJZEN

Wezelman Advies is een betaalbaar alternatief voor een dure advocaat! U krijgt vooraf duidelijkheid over de verwachte kosten. Ook is het mogelijk vaste prijsafspraken te maken! 

1. Gratis eerste halfuur!

Het eerste halfuur is altijd gratis! U kunt uw vraag kosteloos voorleggen, zonder ergens aan vast te zitten. Wij zullen u informeren over wat Wezelman Advies voor u kan betekenen, inclusief bijbehorende kosten. U bepaalt daarna zelf of wij voor u aan de slag mogen! 

2. Vaste prijzen

Het is in sommige gevallen mogelijk vaste prijzen af te spreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen of controleren van overeenkomsten en brieven. Informeer naar de mogelijkheden! 

3. Uurtarief

Niet alle zaken lenen zich voor een vast tarief. Dit zijn vooral langlopende advies- of proceszaken.

Wezelman Advies is een betaalbaar alternatief voor een dure advocaat! Wij werken tegen het scherpe uurtarief van €79,00 excl. btw. Advocaten werken voor uurtarieven tussen €150,00 en €200,00 excl. btw.  

4. Extra kosten

Wezelman Advies verrast u niet met verborgen kosten. Veel advocatenkantoren vragen naast het hoge uurtarief een kantoorvergoeding. Uw kosten nemen vaak met 5-10% toe. 

Bij ons staat u centraal, geen duur gebouw. De extra kosten bij Wezelman Advies zijn daarom heel beperkt tot het absoluut noodzakelijke. Denk hierbij aan griffie- of deurwaarderskosten, als wij en procedure namens u starten. 

Alle extra kosten worden vooraf duidelijk met u afgestemd en overlegd. Zo komt u niet voor dure verrassingen te staan!