Rechtsgebieden

Wezelman Advies is ervaren in onderstaande rechtsgebieden. Uw belang staat bij ons altijd voorop! Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en doortastende aanpak. Bij veel andere kantoren bent u al snel een nummer; één van vele cliënten. Bij ons staat u op nummer 1! 

Heeft u vragen over een rechtsgebied dat hieronder niet vermeld staat? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen altijd kijken wat er mogelijk is en u eventueel doorverwijzen naar een gespecialiseerde jurist of advocaat.  

ARBEIDSRECHT
Het arbeidsrecht regelt de relatie tussen werkgever en werknemer. Wezelman Advies staat zowel werkgevers als werknemers bij. 

Tussen werkgever en werknemer kan een geschil ontstaan, bijvoorbeeld over de hoogte van het loon, een functiewijziging, ontslag of arbeidsongeschiktheid. Wezelman Advies heeft veel ervaring in het arbeidsrecht! 

ONDERNEMINGSRECHT
Steeds meer mensen werken als zzp’er. Daarnaast is het eenvoudig om een bv op te richten. Welke rechtsvorm is voor uw onderneming geschikt? Is uw privévermogen veilig voor schuldeisers van uw onderneming? 

Wezelman Advies adviseert startende en ervaren ondernemers. Zo weet u zeker dat uw onderneming juridisch goed geregeld is! 

BESTUURSRECHT
Vroeg of laat komt u in aanraking met een overheidsorgaan. U begaat een (kleine) verkeersovertreding of u wilt een vergunning aanvragen. Ook kan het zijn dat bezwaar wilt maken tegen een besluit van de gemeente, bijvoorbeeld over een verbouwing bij de buurman. 

Wij kennen de lokale overheden en kunnen u op professionele wijze bijstaan. 

adult-analyzing-black-1493376

CONTRACTENRECHT
U gaat de hele dag door overeenkomsten aan. Bijvoorbeeld als u een brood koopt bij de bakker, of wanneer u een kaartje koopt in de bus. Sommige overeenkomsten sluit u minder vaak, zoals het kopen van een huis of auto.

Wij kunnen overeenkomsten voor u controleren en opstellen. Ook als een overeenkomst niet wordt nageleefd, bent u bij ons aan het goede adres. 

HUURRECHT
Uw woning is belangrijk. Zowel voor de huurder, als voor de verhuurder. De woning moet goed beheerd worden, de huur moet worden betaald en gebreken dienen opgelost te worden. 

Huurovereenkomsten kunnen wij voor u opstellen of controleren. Ook bij huurgeschillen staan wij u op professionele wijze bij! 

AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT
Schade kan zomaar ontstaan. U remt net te laat voor die auto die van rechts kwam, u stoot per ongeluk een dure vaas om of uw broek scheurt door een iets te enthousiaste hond van de buurman. Wie moet deze schade vergoeden? 

Wezelman Advies staat u bij als u schade heeft veroorzaakt of als u uw schade vergoed wilt zien.